Post by detilarzady on Mar 12, 2022 5:45:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clan N ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clan N IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atbloķēšanas līmenis ▞▞▞
▞▞▞ Clan N 2022 version ▞▞▞
Man ir neliela sajūta, ka šī spēle ir ļaunprātīga programmatūra, un tā man prasa kontaktpersonu atļauju, lai ļautu man pierakstīties pakalpojumā Google Play, kad mēģināju pierakstīties ar kontu, kas nav saistīts ar manām kontaktpersonām, tā neparakstīja. ..Tas ir tikai mans viedoklis..Apzinies.
Saujana Keluarga Bahagia bandar seri begawai Amira Kota Kinabalu Pantai Jerudong speciālistu centrs
Es priecājos spēlēt šāda veida spēli, un man ļoti patīk šīs spēles unikālā vadība. Bet es īsti nesaņēmu spēlēt patieso kaujas iemeslu katru reizi, kad nospiežu prasmes augšējā kreisajā stūrī (eliksīra simbols), mana spēle avarē. Tas tiešām skumji. Vai jūs varētu to salabot? Ja jūs varētu, es rediģēšu savu vērtējumu un atsauksmi.Paldies
Tas bija ātri, viņi jau atbildēja uz manu pārskatu. Tomēr es esmu kreilis, kad runa ir par videospēlēm. Es izmantoju kreiso roku, lai kustētos, kas diemžēl šeit netiek izteikta īpaši labi
Daudzas lietas ir jāoptimizē, taču šī spēle ir patiešām daudzsološa
Labi, arī tas mani ļoti uzrunā, jo esmu liels retro beat'em ups cienītājs, tāpēc paldies, ka to izveidojāt. Cerams, ka tas saņems pelnīto uzmanību.
Tas izskatās labi, taču kustībā ir daži trūkumi, tam ir daudz potenciālu, taču tas vairāk izskatās kā kontroliera spēle, nevis kā mobilā spēle. Daudz labāk būtu bijis dažādas pogas ripināšanai, uzbrukumam un nindzju startiem, kustība ir tik slikta, un daudz labāk būtu ar kursorsviru un uzbrukums būtu atdalīts nekā kustība. Tam ir liels potenciāls.
vecīt, šī ir tik episka, šī spēle ir tāda, ko es gaidīju iepriekš, izskatās un prātoju, cik šī ir skaista, un tad tagad es spēlēju šo spēli, tik superīgs, btw, uzlabojiet savu spēli un vadīklas un pievienojiet dažas funkciju idejas un tamlīdzīgi. mazliet tas pats, kas "otherwolds legends" man patīk pixel action rpg btw tāpēc, paldies dev (rediģēt: spēles atjauninājums, puiši, tagad ir virtuāls spēļu panelis un izlabo dažas kļūdas, vispirms izlasiet atjauninājumu, pirms novērtējat 4 zvaigznes zemāk
ammm . domāju, ka spēlēšu šo spēli 2 mēnešus
Man patīk spēles grafika ar pikseļiem, man patīk arkādes stils un arī spēle. Lūdzu, pievienojiet bezgalīgu režīmu, padariet sižetu garāku un pievienojiet vairāk dažādu ienaidnieku. Tas ir viss. Es tikai gaidu turpmākos atjauninājumus 😃😃
Spēle kopumā ir nedaudz neslīpēta, taču tas ir sagaidāms, jo tā tikko iznāca, tai bija liels potenciāls, viss, kas tai nepieciešams, ir labākas vadības ierīces un laba apmācība, taču kopumā tā ir laba spēle.
Kontrole nav tik laba
Neveiksmīgas cīņas.. lēnas un garlaicīgas
Vadības elementi ir nedaudz satricināti. Atvainojiet, bet vai varat pievienot iestatījumu, kā cilvēki vēlas spēlēt šajos tālruņos. Tā ir vienīgā problēma, ko es atradu. Turklāt spēle ir fenomenāla.
Jūs to padarījāt daudz labāku ar jauno vadības izkārtojumu, taču cīņa joprojām ir apgrūtinoša, kustība joprojām ir mežonīgi brīva, un apmācībā tas, ka jums ir jāiet ceļš, kas atrodas ekrāna augšdaļā aiz rakstzīmju veselības displeja. ir nedaudz mulsinoši. Es saprotu, ka tālruņa ekrānā nav daudz nekustamo īpašumu, bet tas ir jāizmanto efektīvi un saprātīgi, varbūt jāpievieno neliela zīme, kas norāda ceļu? Katrā ziņā es domāju, ka tas vienkārši nav priekš manis, episkā pasaka meklēšana turpinās
Uhh
Spēle ir laba, man patīk pikseļu grafika, bet jums ir jāuzlabo vadīklas
Man patīk spēle konsekventi, bet vispirms tās sarežģītība, lūdzu, padariet to nedaudz vieglāku un, lūdzu, atjaunojiet spēlētāja veselību pēc katra līmeņa, un lūdzu, labojiet arī kursorsviru, tā turpina kustēties.
Tas viss ir labs, bez kļūdu vai utt. vienīgā problēma ir tā, ka es nevaru spēlēt ar draugiem tiešsaistes spēlē
Beach Buggy Racing Võidusõit bhdq
Šai spēlei ir pienācīga pikseļu māksla, taču tā nekompensē sliktās vadības ierīces un kļūdas. Spēlētājs var pazust un pēc nejaušības principa atkal parādīties. Neredzamā kursorsvira nevar konsekventi virzīt varoni uz priekšu; pamata uzbrukums ir tajā pašā pusē. Jūs varat bloķēt bezgalīgi. Mehānika un izpilde nejūtas kā gatavs produkts.
Laba spēle, ko spēlēt kopā ar draugiem! Vadības ierīces mazliet sūc, mans kontrolieris nedarbojas, taču es joprojām izklaidējos bez kontroliera, bet tā tas tiešām ir.
Es redzēju tā reklāmu pirms tā palaišanas, un WOW ES BUIPE AAZED, es nekavējoties reģistrēju labojumu:👍
Es ilgi gaidīju, lai spēlētu šo spēli.. Lieliska spēle. Manā tālrunī darbojas labi ... viena no labākajām pikseļu spēlēm, kas pieejama Play veikalā
Oho, tas ir mobilais
kāpēc spēle avarē katru reizi, kad pabeidzu apmācību?
lejupielādēta spēle, bet nevaru atvērt, labot to
Man spēle izskatās tik jauki. Man patīk pikseļu mākslas spēles, un tas vecais punktu stila lieta ir 10/10. Bet vadības cilvēks... Ir ārkārtīgi grūti staigāt, ja pirksts nenonāk ekrāna vidū. Es pat mēģināju izmantot savu spēļu bloka nulli, bet šķiet, ka spēle nav saderīga ar šo mazo kontrolieri. Es neatinstalēšu spēli bc, es ceru, ka drīzumā par šo jautājumu būs atjauninājums
tā ir jauna spēle
Tjdi
Tas ir jauki! Gaida atjauninājumu ar kursorsviru Rediģēt: paldies par atjauninājumu izstrādātājiem!
Viena no visu laiku labākajām pikseļu spēlēm! Man patīk, kā šīs spēles izstrādātāji to atjaunina un vienmēr ieklausās sabiedrībā. Tā turpināt
Kustību vadīklas ir diezgan dīvainas. Visticamāk, es vairs nespēlēšu, kamēr tas nav novērsts. Žēl, jo man ļoti patika datora versija.
Laba spēle, vienkārši nomainiet vadības ierīces, un tad tā būs ideāli piemērota, izmantojot parasto nūju un pogas
Godīgi sakot, kustība un uzbrukums ir jānodala atsevišķi, tikai šķiet dīvaini, kā tas ir. Varbūt d-pad un īpaša uzbrukuma poga pa labi? Šķiet, ka tā ir jautra, kaislīga un unikāla spēle.
Visu laiku sliktākā spēle
Radās problēma ar Google Play konta savienojuma izveidi ar spēli, un tā uzreiz avarē
Vizuālie materiāli un spēle ir nostalģiski un ļoti jauki, bet man ļoti nepatīk vadīklas, tāpēc, kamēr nav pievienots spēļu panelis, es vienkārši gaidīšu un nerisināšu šo vilšanos.
Kustības puse ir laba, taču jums ir jāpievieno pogas uzbrukumam, izvairīšanās no otras puses utt. Vienkārši pievienojiet pieskāriena kursorsviru un skārienpogas, kuras var pielāgot. Vai ir briesmīgi spēlēt planšetdatorā, mēģinot pieskarties noteiktiem ekrāna apgabaliem?
Nepieciešams tuvināt ekrānu kaujas laikā un kā, pie velna, es varu spēlēt sadarbību ar draugiem
Šī spēle ir pārsteidzoša pikseļu mākslas spēle, kas man patīk.
Es nespēju noticēt, ka gaidīju tādu trušu spēli
poga tagad bija kārtībā, bet pauze un dzira joprojām ir liela, kā es varu to labot?
Jauka spēle, man patīk tās māksla: 3 Turpiniet
Pagaidām spēle man patīk, taču ir ļoti grūti kontrolēt raksturu. Es ceru, ka būs d-pad, lai viegli kontrolētu varoni. Pagaidām gaidu, kad spēlei būs d-pad, es pārstāšu spēlēt.
Iespējams, sliktākās vadības ierīces, ko jebkad esmu izmantojis. Briesmīgi
Ļoti, ļoti laba spēle, lūdzu, izlabojiet kustību, tas ir diezgan dīvaini
Spēle pati par sevi būtu labi, taču vadības ierīces ir tik sliktas, jo īpaši kustība, kad slīdat pa kreisi vai pa labi, dažreiz jūsu varonis atsakās kustēties uz augšu vai uz leju, un tā nav pat sliktākā daļa.
Spēle ir laba. Arī pikseļu māksla ir patīkams pieskāriens, taču spēli kavē kaitinošās vadības ierīces. Ļaujiet spēlētājiem palielināt pogu izmērus. EDIT2: Labi, man patīk pamata vadīklas. Izstrādātāji smagi strādā, paldies. Bet nav arī ritināšanas pogas un lēkšanas pogas. Bez šīm pogām ir grūti panākt progresu. Šī ir vienkārši A spēle, to tikai nepieciešams uzlabot.
Galvenā ekrāna opciju izvēlnē netiek atbalstīts aparatūras kontrolleris. Uzmācīgas videoreklāmas ir NEPIEMĒTAMAS (jūs varat viegli piedāvāt PL, lai noņemtu reklāmas, kā arī nepiedāvāt videoreklāmas). Aparatūras kontrolieris netiek atbalstīts, ja spēle jau ir sākusies (tātad, ja savienojums tiek pārtraukts, pēc kontroliera atkārtotas pievienošanas spēle ir jāpārlādē). Spēle ir arī pārāk grūta, pat ar aparatūras kontrolieri. Tas arī pastāvīgi pieprasa piekļuvi maniem kontaktiem. 1 zvaigzne, līdz tie visi ir novērsti.