(iOS) Pechka - Visual Novel, Story Game, Adventure Game coduri glitch tokens
Mar 12, 2022 5:21:14 GMT
Post by detilarzady on Mar 12, 2022 5:21:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pechka - Visual Novel, Story Game, Adventure Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pechka - Visual Novel, Story Game, Adventure Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ coduri glitch tokens ▞▞▞
▞▞▞ Pechka - Visual Novel, Story Game, Adventure Game 2022 version ▞▞▞
Aceasta este o poveste foarte interesantă și o istorie pe care majoritatea japonezilor nu le-ar cunoaște. Mă simt norocos să găsesc asta și să mă joc cu plăcere. Dar. Textele japoneze nu sunt bune. Există multe traduceri greșite sau ceva de genul. Cele mai multe dintre ele nu sunt traduceri greșite cu context ridicat, dar vorbitorul nativ japoneză nu spune niciodată. Deși nu mă pricep la engleză, cred că ar trebui să joc asta în textele în limba engleză... Mi-aș dori să existe un fel de formă pentru ca utilizatorii să transmită dezvoltatorului texte naturale japoneze.
Interesanta poveste
neddy👱🏻♀️👁️👁️👍🏻😇
joc p2w
Îmi place foarte mult povestea
Unul dintre cele mai bune jocuri vreodată ține-l așa așteptând cu nerăbdare următoarele jocuri pe care le faci
Grafica este atât de BUNE!, Stilul artistic al jocului este, de asemenea, grozav! Și povestea pentru a completa! Primele minute ale jocurilor au fost uimitoare! Este destul de captivant 🤣 Aștept cu nerăbdare actualizări!
Pechka - Visual Novel, Story Game, Adventure Game Περιπέτεια vhiy
Pechka - Visual Novel, Story Game, Adventure Game Пригодницькі rlnn
Distractiv, dar supărător. Reclamele continuă să scadă și nu vor da recompensa când ați terminat de vizionat și, uneori, nu vor începe deloc! Vă rog să remediați asta, se întâmplă de ceva vreme.De asemenea, jocul continuă să spună „nu se poate conecta la server” din când în când, chiar dacă internetul funcționează perfect.
Doar o altă k-dramă înfiorătoare, plasată într-un fundal istoric, cu un protagonist neplăcut și personaje nerealiste. În jumătate din timp, jocul nici măcar nu se va conecta la server.
imi place jocul si e frumos. pot fi adăugate mai multe misiuni
Îmi place acest joc, povestea este foarte interesantă, dar trebuie să aștept să obțin monede și există o mulțime de episoade, mi-ar putea lua un an să termin acest joc, când dacă nu aș avea nevoie de monede, l-aș putea termina într-o lună și știu ca este un magazin pentru a cumpara monede pentru a face bani, dar ar fi grozav daca ma uit la adaosuri din meniul episodului ar fi 15 monede nu 8, astfel incat daca ma uit la doua adausuri pot juca trei episoade.
Pechka - Visual Novel, Story Game, Adventure Game Petualangan bdo
Am primit 5 stele. Pentru că ador fighit, arăt asta pe canalul YouTube 'sler gaming. Așa că nu uitați să vedeți pe canalul meu.O muncă fenomenală, mi-a plăcut asta
Salut! Tocmai am început jocul, dar după ce l-am jucat o vreme, chiar îmi place jocul, dar nu pot trece la episoade pentru că nu pot viziona reclamele nici pe wifi, nici prin conexiune la rețea... deci ce ar trebui să fac ?
😘🤙🤙🖤🖤
Deschis... încă vreau să mă joc cu tine...
Superb joc
Povești grozave, mecanică, muzică, personaje, decor și finalul bun a fost frumos, este o capodopera de joc non-ficțiune. Singurul lucru este că, dacă doriți cu adevărat să jucați întregul joc, obțineți abonamentul și păstrați-l până când veți învinge jocul.
Grafică frumoasă și cea mai bună poveste pe care am văzut-o vreodată 👍 este într-adevăr cel mai bun joc vreodată✊
Sincer, un joc bun, dar obținerea monedelor pentru a juca poveștile este imposibil. Primești doar 2 reclame care oferă 8 monede și un alt reclam pentru 1 monedă. Fiecare poveste costă cam 10 monede. Nici măcar nu poți să-l joci fără să plătești bani.Acorduri draconice de utilizare și monetizare peste tot. Povestea poate fi bună, dar dezvoltatorul a reușit să mă împiedice să intru mult în ea.
Super animație. Joc grozav. Îmi place istoria, așa că acest joc va fi distractiv pentru mine.
Unul dintre cele mai bune jocuri de poveste pe care le-am jucat vreodată... cel mai bun joc după crima din Alpi... poate... mai mult decât crima din Alpi.. Mi-a plăcut
Joc grozav. Am doar o întrebare, există o modalitate de a câștiga monede fără a plăti pentru ele?
Bună treabă în realizarea acestui joc. Arta sigur este bună.
Grozav
Îmi place până acum, abia aștept ca următoarea poveste să fie deblocată!
L-am jucat câteva minute și deja îmi place! Nu găsesc cuvintele potrivite pentru a descrie stilul artistic. Este pur și simplu mișto și plăcut la vedere. Jocul a rămas puțin în timpul încărcării, dar a început să funcționeze bine după aceea.Majoritatea jocurilor de aici nu mă interesează. (Am literalmente un alt joc pe telefon) dar acesta a avut. Ați făcut o treabă grozavă la asta!
Zgomot
Grozav!!
Îmi place muzica grafica este liniștită pentru ochi povestea este uimitoare un joc de reținut este o capodopera
Ar trebui să fie offline
Dacă vrei să joci un joc de rol și nu ești foarte interesat să lupți cu lucruri, acesta este un joc bun pentru tine.. dar lucrul rău este că trebuie să plătești bani pentru a-ți continua jocul cât de mult vrei. Pentru că fiecare poveste are nevoie de 10 monede. și poți obține cel puțin 4 monede în fiecare zi, urmărind anunțul.. dar jocul este bun, sper că măcar măresc accesul la monede gratuite mai mult
ahh, am așteptat acest joc atât de mult, restul jocurilor tale sunt atât de uimitoare și, sincer, nu mai sunt așa șocat că acesta este la fel de bun!
Игра интересная. Много доната, который влияет на прохождение истории, но потерпеть можно.
După problemele inițiale cu conexiunea, acum funcționează absolut bine și îmi place! Ține tot așa, MazM!
NARUTO X BORUTO 忍者熱闘 動作 zmu
Всё бы ничего, но вылетает до загрузки. Расстраивает. Видно что игра отличная.
Bun joc! Când l-am început, m-am gândit că grafica simplă va trage în jos povestea. M-am înșelat! Povestea fascinantă și oarecum întunecată, iar grafica drăguță oferă o ușurare necesară fără a copleși tonul întunecat. Multă istorie și foarte recomandat.
Este foarte bine Dar nu prea îmi place să folosesc aurul doar pentru a juca o misiune sau un capitol, dar pot trăi cu asta dacă scazi puțin consumul de aur hehehe nu joc niciodată primele două, așa că hahahah îl voi descărca acum. treaba buna
Pechka - Visual Novel, Story Game, Adventure Game Пригодницькі rlnn
La naiba, mă simt rău pentru câine
Pechka - Visual Novel, Story Game, Adventure Game Seikkailu pri