Post by detilarzady on Mar 12, 2022 5:36:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Barber Shop Tycoon - Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Barber Shop Tycoon - Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ häkkida primogemid ▞▞▞
▞▞▞ Idle Barber Shop Tycoon - Game 2022 version ▞▞▞
Mänguloost hakkab igav. Jäin stseeniga kinni ja ei saa kuskil klõpsata, isegi kui ma taaskäivitasin mängu. Ma ei taha mängu desinstallida ja uuesti installida, et see toimiks, mis oleks ajaraiskamine. Seda mängu ei tasu mängida.
Idle Barber Shop Tycoon - Game Mô phỏng qnc
Idle Barber Shop Tycoon - Game Simulacijske igre dfc
Viimane värskendus on juunis ja uusi asju pole ja ettevõte ütleb pidevalt, et uued värskendused on tulemas, kuid me ei näe mängus midagi väga head, kuid minu jaoks pole ühtegi värskendust
ei saa puudutada investeerimisnuppu, kuna see on juba enne õpetust täis
Idle Barber Shop Tycoon - Game Simulaatio nvan
Ma armastan seda mängu, aga kas saate teha mängu nagu tühikäigu sims, mida saaksime poest mööblit osta. Kas saate teha jõudemängu, mis on seotud zombide kaitsega või midagi sellist? Need on minu soovitused ja mulle meeldivad koodimängud.
Meelelahutuslik mäng looga, mis on tegelikult omamoodi huvitav võrreldes enamiku tühikäigul tegutsevate suurärimeestega. Siiski on olnud paar viga/probleemi, mida olen märganud: > Šampooni topelt-/kolmekordne kasum EI OLE tegelikult olemas. See näitab lihtsalt x2 või x3, andmata tavapärasest rohkem raha. > Töötajad reageerivad aeg-ajalt klientidele ja jäävad mõnikord ka ühte kohta kinni. See võib muuta päevaks sulgemise võimatuks. > Naiskliente/-stiile pole olemas.
Ma armastan seda, aga kas see mäng suri? Ootan loo jätkumist, pole 6 kuud mänginud ja uut sisu pole.. Hmm...
Hakkasin seda mängu mängima alles hiljuti, kuid siiani on see lõbus. Ehitamine ja arenemine võtab aega, kuid vaatame, mis tulevik toob.
Mulle väga meeldib see mäng ja ma tõesti tahan seda mängida, kuid mäng külmub ja ma ei saa midagi teha. Seal on viga, mis tuleb parandada.
Ainus viis töövõtjate arvu saamiseks on kulutada kalliskive ja ainsad kaks võimalust, mida ma olen näinud kalliskivide kogumiseks, on täita missioone, mis annavad mulle siiani ainult 10 iga orgressiooni ja juhusliku töötaja leidmiseks või kalliskivide eest tasumiseks kulub 100. Olen edenenud seal, kus olen paar korda paki saanud, ja mul on ainult kaks lisatööd ja samuti uuendatud, kuid loo edenedes on mul paar tühja tooli, mida ma ei saa kasutada. Oleks tore, kui selle probleemi lahendamiseks oleks ka igapäevaseid missioone kalliskivide teenimiseks
See ei ole hea mäng, mäng ei reageeri alati, kui selle avan
Yoyrbgame on kallis Miks on vaja WiFi-t................Parim mänguarendaja on kolibri mängud Pole vaja mängida wifit..
Vaja rohkem sisu. Olen loo ära kasutanud ja kõike täielikult uuendanud. Viimane uuendus toimus juunis...
Idle Barber Shop Tycoon - 経営ゲーム シミュレーション jhlr
See on lihtsalt korras. Tõesti aeglane edenemine isegi tühikäigumängu puhul ja lisandmoodulite/eeliste väga kallid hinnad. See ettevõte andis varem välja paremaid mänge, kuid nüüd on kõik mängud ilmselgelt ahned ja kahvatud. Pettumust valmistav.
See ei tee mind märjaks, kui lähen kahele istmele. Ainult 50 võltsitud dollari eest
Piisavalt aus mäng, kuid leidsin tõrke, kus ma ei edenenud ühelgi missioonil viimastel päevadel, see jäi täpselt samale arvule
Mulle väga meeldis see mäng. Lugu on lõbus ja edenemine oli lihtsalt piisavalt keeruline, et mind konksul hoida. 1 probleem, millega puutusin kokku, on seadmetevaheline sünkroonimine. Kui vahetan telefoni ja tahvelarvuti vahel, kaotan alati münte. Kaotasin miljardeid münte, kuna logisin sisse hommikul telefoni ja pärastlõunal tahvelarvutisse. Samuti tuleb lugude värskendusi oodata tohutult. Tugev maksimum ja enamus poekaupu täis. Ärge arvake, et ma ootan, et pettuda.
Bullet Hell Monday Finale 街機 phl
Et aeglane ja igav
Mängu pole alates juunist värskendatud. Mängu juba võitnud ja kõik on maksimeeritud. Palun värskendage seda ja lisage rohkem sisu.
Idle Barber Shop Tycoon - Game Simulyasiya gre
4 tärni, sest mulle väga meeldis mängu mängida, kuid ei kulunud kaua aega, et kõik ära teha. Samuti on tõrge ja see ei lase mul viimast habet uuendada. Soovin, et värskendus tuleks välja ja annaks mängu rohkem.
Suurepärane mäng, kuid dokitud täht, sest mänguostud on nii kallid! Mulle ei meeldiks muud reklaamid kui 11,99 ja sellega ei midagi muud, ei. Raske sööt. Tegelaste kaartide avamine maksab ka teemante, et edendada teie suhteid nendega. See oleks hea, välja arvatud juhul, kui mul on kulunud peaaegu 24 tundi, et saada piisavalt kasvõi üheks "kiireks kaamerapeoks". Ma kulutan dp aeg-ajalt raha mängudele ja selle ühe erandiga oleks see lihtsalt liiga kallis selle eest, mida see teile annab.
See on mõnus jõudemäng, pole palju kaebusi. Kuid mulle tõesti ei meeldi, kui teil on iga eseme jaoks lubatud 3 kujundusvalikut ja neil kõigil on dramaatiliselt erinev esteetika, mistõttu on raske esemeid hästi segada ja sobitada. Aga põhiline, mis mulle ei meeldi, on see, et kui saad osta uue soengu/habeme variandi, siis selle luku lahti tegemine võtab palju raha ja 80% klientidest tulevad siis kohe seda soengut küsima. Seetõttu segate tõhusust ja raha teenimise potentsiaali, kuni saate selle täielikult avada.
See mäng on äge! , ära tuleta mulle meelde, kui ma olen laps, aga ma ütlen, et sellel oli üks probleem, see on nii igav! Kui ma loo lõpetasin, siis pärast seda peate ootama minuteid, et sellel oleks uus lugu. See on lihtsalt... Nii igav, hea mäng BTW Edit: Tnx CodiGames! Btw, kas saate loo veidi kiiremaks muuta. Kui te seda ei hinda, hindan ma endiselt teid mängumänge, teete ägedaid suurmängijaid, mis on väga lõbus!
Mäng ei koorma, jätkake proovimist, kuid siiski ei lase mind sisse
Hea mäng oli aga. Just lõppes, see ütleb varsti rohkem, kuid see oli mõnda aega tagasi
Mängu softlocks ma sisenen mängu, see käsib mul reklaamidel klõpsata, kuid see on juba max peal, nii et ma ei saa midagi teha, palun parandage teie mäng
Mäng pole alates juunist värskendust saanud. Laiendus- ega mängujärgseid funktsioone pole. Minu esialgne ülevaade oli viis, kuid praegu raiskab see salvestusruumi. Desinstallin varsti.
Suurepärane mäng... nagu see, kuidas saate poodi kohandada. Lihtsalt soovin, et te ei peaks ootama, kuni lugu seda teeb. Hetkel esinduses täis ja ei saa vannitoas ega riidekapis midagi teha jne. siiski 5 tärni siiski... palun kiirustage värskendusega
See on tõesti tore mäng, lahe graafika, kena tegelaste kujundus ja kena lugu, põhimõtteliselt on kõik kena. Minu ainus kaebus on see, kui teil on piisavalt raha mõne mööbli uuendamiseks, see võtab igavesti, nii et ma soovitaksin teil teha nupp, et soovitud mööblit automaatselt uuendada, kuni teil pole enam raha. Üldiselt on see suurepärane mäng, seega soovitan teil seda väga mängida.
Suurepärane mäng! Igati nauditav! Üks naljakas asi ja probleem on; Mängu saksakeelne versioon on (vabandust) kohutav. Vajate uut saksa keele tõlki 😂 Igatahes soovitan seda kõigile, kellele meeldivad Idle Tycooni mängud!
Olen kuude kaupa täis olnud. Olen lähedal mängu kustutamisele. Mulle meeldis see mäng, kuid see jäi seisma.
Ma ütleksin, et see on teie poiste seni parim mäng, mulle meeldivad ainulaadsed loo elemendid ja mulle meeldib, et mind ei sunnita oma poodi lähtestama, et jätkata uute kaupade hankimist.
Mäng on aja tapja. Armastasin seda. Olen uuendanud iga üksust maksimumini ja nüüd pole uut peatükki. Loodetavasti töötavad arendajad selle kallal ja lasevad peagi uued värskendused välja. Aitäh!